Selecteer een pagina

Aannemer Schijndel

Timmerbedrijf Hanro is dé aannemer in Schijndel. Ons werkgebied loopt van Eindhoven en Boxtel tot aan Den Bosch. Wij realiseren en coördineren uw bouwproject. Van origine zijn wij een timmerbedrijf, maar we zijn inmiddels uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf.. Wij realiseren met allround vakmensen alle nodige werkzaamheden, maar u heeft bij ons gewoon een vast aanspreekpunt per project. Zo hoeft u dus niet telkens te schakelen tussen de betrokken partijen.

Nieuwbouw en aanbouw

Verbouwing en onderhoud

Interieur timmerwerk

Wat kan deze aannemer uit Schijndel voor mij betekenen?

Gaat u bouwen of juist verbouwen? Weet u niet precies hoe u dit aan moet pakken? Heeft u ideeën, maar krijgt u deze niet op papier? Laat ons u dan helpen. Als aannemer werken wij in Schijndel en Boxtel voor uw project. Wij helpen u onder andere met de volgende zaken:

  • Bouwen van een nieuwe woning of garage
  • Plaatsen van een erker of tuinkamer
  • Indeling van uw huis veranderen
  • Dakisolatie
  • Vervanging van kozijnen
  • Interieur timmerwerk

Antwoord op al uw vragen

Als u wilt gaan verbouwen en op zoek bent naar een aannemer in Schijndel of Boxtel, dan is het logisch dat u veel vragen heeft. Heeft u een vergunning nodig? Wie gaat de werkzaamheden uitvoeren? Laat het aan ons over en u heeft hier verder geen zorgen over. Heeft u nog vragen voor de aannemer in Schijndel? Laat het ons weten en bel naar 06 125 125 19.

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag