Selecteer een pagina

Huis renoveren Eindhoven

Of u nu uw hele huis wilt renoveren in Eindhoven of slechts een kamer, Timmerbedrijf Hanro heeft de kennis en ervaring om uw project te realiseren. De juiste kennis en ervaring helpen om problemen te voorkomen. Deze problemen ziet u vaak bij mensen die renovaties zelf willen doen, maar geen specialist zijn. Wij werken daarom alleen maar samen met allround vakmensen. Zo kunnen we elk deel van de renovatie aan. U heeft bij ons wel gewoon één aanspreekpunt. Zo blijft u het overzicht houden.

Nieuwbouw en aanbouw

Verbouwing en onderhoud

Interieur timmerwerk

Welk deel van uw huis gaat u renoveren in Eindhoven?

Of wilt u liever uw hele huis in Eindhoven renoveren? Met de hulp van Timmerbedrijf Hanro is dit natuurlijk mogelijk. Wij coördineren uw project en schakelen de specialist in die uw nodig heeft, zoals een schilder of stukadoor. Ditzelfde geldt als u een kamer van uw huis in Eindhoven wilt renoveren, zoals de badkamer. Wij zorgen er dan voor dat de juiste personen de renovatie uitvoeren. Wilt u liever iets aanbouwen? Dan kunt u ons ook gewoon inschakelen, want daar hebben we de juiste vakmensen voor.

Maak meteen telefonisch een afspraak

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Plan dan een afspraak in door te bellen naar 06 125 125 19. Wij adviseren u graag vrijblijvend. Voor we aan de slag gaan zullen we sowieso eerst met u om de tafel gaan zitten om uw wensen te bespreken en uw huidige situatie in kaart te brengen. Vragen? Bel ons dus gerust!

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag