Selecteer een pagina

Huis verbouwen Den Bosch

Uw huis verbouwen in Den Bosch kan spannend zijn. Er komt veel bij kijken en het is begrijpelijk dat u soms even niet meer weet waar u het moet zoeken. Wie is verantwoordelijk voor wat en welke vakmensen moet u inschakelen voor bepaalde werkzaamheden? Daar komt Timmerbedrijf Hanro u bij helpen. Wij zijn een allround bedrijf dat is gespecialiseerd in werkzaamheden in de bouwsector. Wij hebben al vele verbouwingen voor particulieren gerealiseerd, waar wij veel ervaring opgedaan hebben. U weet zo zeker dat wij ook uw project optimaal afronden.

Nieuwbouw en aanbouw

Verbouwing en onderhoud

Interieur timmerwerk

Laat uw huis verbouwen door vakmensen uit de regio Den Bosch

Uw huis in Den Bosch laat u verbouwen door vakmensen. Wij werken samen met allround specialisten die precies weten waar ze mee bezig zijn. U heeft bij ons een vast aanspreekpunt, dat is wel zo fijn. U hoeft dan niet telkens te koppelen tussen de verschillende vakmensen. Als u vragen heeft, dan stelt u die gewoon aan uw contactpersoon van Timmerbedrijf Hanro. Voordat we beginnen, gaan we met u om de tafel zitten. Hier bespreken we uw ideeën en wensen. We bekijken natuurlijk uw situatie en uw huis. Daarbij houden we altijd rekening met uw budget.

Werken vanuit een gedetailleerde planning

Aan de hand van alle wensen en eisen, maken we een planning op. Vanuit deze gedetailleerde planning gaan we aan de slag als u eenmaal goedkeuring heeft gegeven. Dit biedt u ook veel duidelijkheid als we uw huis gaan verbouwen in Den Bosch. U weet precies wanneer we met welke werkzaamheden aan de slag gaan. Heeft u nog vragen? Laat het ons weten via 06 125 125 19. Of plan hier direct een afspraak in met onze vakmensen.

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag