Selecteer een pagina

Huis verbouwen Eindhoven

Een huis verbouwen in de regio Eindhoven kan een complex proces zijn. Voor uzelf is het natuurlijk ook nog eens erg spannend, want u wilt natuurlijk dat alles goed verloopt. Het is tenslotte uw huis. Maar waar begint u? U begint met het inschakelen van Timmerbedrijf Hanro. Wij hebben al vele verbouwingen voor particulieren uitgevoerd. Wij weten daardoor precies welke vakmensen welke werkzaamheden uit horen te voeren. Maar voor we beginnen gaan we met u in gesprek. Welk resultaat heeft u voor ogen? Heeft u al bepaalde ideeën? Hoe is uw situatie nu?

Nieuwbouw en aanbouw

Verbouwing en onderhoud

Interieur timmerwerk

Meer dan een huis verbouwen in de regio Eindhoven

Wij zien het niet als zomaar een huis verbouwen in Eindhoven. Wij willen uw droomhuis realiseren. Dat doen we natuurlijk samen met u. Na ons adviesgesprek stellen we een heldere planning op. Vandaaruit werken we verder. Zo weet u precies wanneer welke werkzaamheden op de planning staan en klaar zijn. Wij zorgen dat de juiste vakmensen op het project gezet worden. Wij werken al jaren samen met verschillende allround specialisten. Zo worden de juiste vakmensen gekoppeld aan de specifieke werkzaamheden. Denk daarbij aan schilders, metselaars, stukadoors en meer.

Wel gewoon één vast aanspreekpunt

Als u alles zelf gaat regelen, dan krijgt u met veel partijen te maken. Dan wordt het verbouwen van uw huis in Eindhoven een hele opgave. Wanneer u Timmerbedrijf Hanro inschakelt, dan heeft u gewoon één vast aanspreekpunt. Wel zo gemakkelijk. Heeft u nog vragen over wat wij voor u kunnen betekenen? Stel ze dan via 06 125 125 19.

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag