Selecteer een pagina

Klusbedrijf Schijndel

Wilt u uw project laten uitvoeren door een klusbedrijf in Schijndel? Dan is Timmerbedrijf Hanro uw partner. Wij voeren diverse bouwwerkzaamheden uit in en om het huis. Dit kan gaan om complete nieuwbouw of juist een uitbouw, zoals een erker. Ook voor interieurwerken kunt u bij ons terecht.

Nieuwbouw en aanbouw

Verbouwing en onderhoud

Interieur timmerwerk

U kunt ons klusbedrijf ook inschakelen in onder andere:

  • Gemert
  • Sint-Oedenrode
  • Eindhoven
  • Den Bosch

En alle plaatsen hiertussen. Laat ons weten wat uw project is en we gaan graag met u in gesprek over wat er mogelijk is.

Wat kan het klusbedrijf uit Schijndel voor mij betekenen?

Wij kunnen op het gebied van bouwwerkzaamheden veel voor u betekenen. Of u nu een compleet nieuwe woning wilt laten bouwen of een schuifkast in uw huis wilt laten plaatsen, wij zijn uw partner. Wij werken samen met verschillende allround vakmensen, met ieder hun specialisme. Zo krijgt u altijd de kwaliteit die u wenst en het beste resultaat. Wij en onze vakmensen denken ook graag met u mee.

Waar moet u nog meer aan denken?

Dat ligt natuurlijk aan het type werk dat u wilt laten uitvoeren door ons klusbedrijf in Schijndel. Ook de gemeente waar u woont is bepalend. Zo kunt u in Gemert andere vergunningen nodig hebben dan in Schijndel voor het werk van ons klusbedrijf. Wij adviseren u hier graag over. Ditzelfde geldt voor eventuele subsidies, mocht u hiervoor in aanmerking komen. Heeft u nog vragen of wilt u meteen een afspraak maken met onze vakmensen? Bel dan naar 06 125 125 19.

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag