Selecteer een pagina

Klusbedrijf uit Schijndel

Home » Klusbedrijf Schijndel

 

Wilt u uw project laten uitvoeren door een klusbedrijf uit Schijndel, vlak bij Gemert en ‘s Hertogenbosch? Dan is Hanro B.V. Bouw- & Timmerbedrijf uw partner. Wij voeren diverse bouwwerkzaamheden uit in en om het huis. Dit kan gaan om renovaties, complete nieuwbouw of juist een uitbouw, zoals een erker. Ook voor interieurwerken kunt u bij ons terecht. Wij vertellen u graag meer over alle mogelijkheden en geven deskundig advies.

Nieuwbouw en aanbouw

Verbouwing en onderhoud

Interieur timmerwerk

Wat kan ons klusbedrijf voor u betekenen in Schijndel of Gemert?

Wij kunnen op het gebied van bouwwerkzaamheden veel voor u betekenen. Of u nu wilt renoveren, een compleet nieuwe woning wilt laten bouwen of een inloopkast in uw huis wilt laten plaatsen; wij zijn uw partner. Wij werken samen met verschillende allround vakmensen, met ieder hun eigen specialismen. Zo levert ons klusbedrijf bij u in Schijndel of Gemert altijd de kwaliteit die u wenst en geniet u snel van het beste resultaat.

Waar moet u allemaal aan denken?

Dat ligt natuurlijk aan het type werk dat u wilt laten uitvoeren door ons aannemersbedrijf. Ook de gemeente waar u woont is bepalend. Zo heeft u in Gemert andere vergunningen nodig dan in Schijndel voor het werk dat ons klusbedrijf uitvoert. Wij adviseren u hier graag over. Hetzelfde geldt voor subsidies waar u eventueel voor in aanmerking komt. Heeft u vragen of wilt u meteen een afspraak maken? Bel dan naar 06 – 125 125 19 of stuur een e-mail naar info@hanro.nl. Wilt u alvast inspiratie opdoen voor uw klus? Bekijk dan zeker de foto’s van onze voltooide projecten.

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag