Selecteer een pagina

Bouwbedrijf Eindhoven

Van nieuwbouw tot aan uitbreidingen aan uw bestaande woning, Timmerbedrijf Hanro is hét bouwbedrijf in de regio Eindhoven. Als allround bedrijf voeren wij veel verschillende bouwwerkzaamheden uit. Wij zijn gevestigd in Schijndel en werken van Eindhoven tot aan Den Bosch! Wat uw project ook is, wij denken met u mee. Daarbij gaan we verder dan alleen de werkzaamheden.

Nieuwbouw en aanbouw

Verbouwing en onderhoud

Interieur timmerwerk

Realiseer uw project in Eindhoven met ons bouwbedrijf

Met de hulp van ons bouwbedrijf realiseert u uw project in Eindhoven. Kwaliteit is daarbij als vanzelfsprekend belangrijk. Daarom werken wij ook samen met verschillende allround vakmensen. Deze blijven bij hun specialismes. Zo leveren we altijd het beste resultaat voor uw project. Of u nu een erker, een schuifkast of een complete nieuwe woning wilt laten bouwen, wij nemen u de zorgen uit handen.

Bel en maak een afspraak met onze specialisten

Wilt u ons bouwbedrijf graag inschakelen voor uw werkzaamheden in Eindhoven? Laat het ons dan weten. Wij adviseren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden in uw situatie. Dit betreft niet alleen de bouwwerkzaamheden, maar ook het verkrijgen van eventuele vergunningen of subsidies. Bel daarvoor naar 06 125 125 19. U kunt ook alvast wat inspiratie opdoen op onze website met eerder gerealiseerd werk.

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag