Selecteer een pagina

Een veelzijdig bouwbedrijf nabij Eindhoven

Home » Bouwbedrijf Eindhoven

 

Wanneer u een bouwproject wilt laten uitvoeren, dan zoekt u een professioneel en veelzijdig bouwbedrijf dat gevestigd is in uw regio Eindhoven. Hanro B.V. Bouw- & Timmerbedrijf uit Schijndel, niet ver van Eindhoven, is zo’n bouwbedrijf dat u kunt inschakelen voor zowel grote als kleine werkzaamheden. Denk hierbij aan de nieuwbouw van uw woning, maar ook kunt u ons inschakelen voor het realiseren van erkers en andere uitbouwen. Zelfs voor het afwerken van het interieur van uw nieuwe woning schakelt u onze specialisten in.

Nieuwbouw en aanbouw

Verbouwing en onderhoud

Interieur timmerwerk

Een bouwbedrijf nabij Eindhoven dat uw project van A tot Z uitvoert

Bij ons bouwbedrijf in Schijndel, in de buurt van Eindhoven, kunt u terecht voor uw gehele bouwproject. Wij helpen u bijvoorbeeld bij het ontwerp van uw nieuwbouwwoning of voor uw verbouwplannen. Daarna worden alle werkzaamheden door de specialisten van ons annemersbedrijf nabij Eindhoven vakkundig uitgevoerd. Ook de afwerking nemen wij natuurlijk voor onze rekening.

Maak een afspraak om een plan van aanpak te maken

Heeft u bouw- of verbouwplannen? Ziet u uw nieuwe of verbouwde huis  al voor zich? Laat uw wensen weten aan onze specialisten door met ze in gesprek te gaan. Bel dus naar 06 – 125 125 19.  U kunt natuurlijk ook een e-mail sturen naar info@hanro.nl.

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag