Selecteer een pagina

Laat het woonhuis van uw dromen bouwen

Home » Woonhuis bouwen

 

Heeft u al helemaal in gedachten wat voor woonhuis u wilt laten bouwen? Droomt u bijvoorbeeld van een ruime, moderne woning, of woont u liever in een knus huis in jaren-’30-stijl? Hanro B.V. Bouw- & Timmerbedrijf uit Schijndel, nabij ‘s Hertogenbosch, kan het allemaal. We luisteren goed naar uw wensen en bekijken samen hoe onze ervaren specialisten hier het best aan kunnen voldoen. Wat uw wensen ook zijn, wij bouwen het woonhuis waar u al heel lang van droomt.

Nieuwbouw en aanbouw

Verbouwing en onderhoud

Interieur timmerwerk

Het proces dat u doorloopt wanneer u uw woonhuis laat bouwen

Een strakke planning en weten waar u aan toe bent, dat is belangrijk voor ons bouwbedrijf uit Schijndel. Daarom gaan wij volgens een vaste werkwijze te werk wanneer wij uw nieuwe woonhuis mogen bouwen. We gaan eerst met u in gesprek over uw wensen, behoeften en de mogelijkheden. In dit kennismakingsgesprek ontvangt u eerlijk en persoonlijk advies. Daarna begint het daadwerkelijke bouwen van uw woonhuis. Ook dit doen we stap voor stap, en bij iedere stap blijven we met u in gesprek over de voortgang. Natuurlijk zorgen wij ook voor een nette afwerking van uw woonhuis. Zo weet u waar u aan toe bent en kunt u straks extra genieten van uw nieuwe woning.

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek

Ziet u uw droomhuis al voor zich en kunt u niet wachten om uw woonhuis te laten bouwen? Neem dan contact met ons op en plan een kennismakingsgesprek met ons in. Zo is het laten bouwen van het woonhuis van uw dromen een stap dichterbij. Bel naar 06 – 125 125 19 of stuur een e-mail naar info@hanro.nl.

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag