Selecteer een pagina

Het belang van gevelonderhoud voor uw woning in Eindhoven

Home » Gevelonderhoud Eindhoven

 

Gevelonderhoud voor uw woning in Eindhoven is heel belangrijk. U wilt natuurlijk dat uw woning er te allen tijde spic en span uitziet, maar belangrijker nog: gevelonderhoud zorgt ervoor dat u veilig kunt blijven wonen. Als de gevel namelijk niet goed wordt onderhouden, is er een grotere kans dat er schade ontstaat aan de gevel en dat er delen loskomen bij harde wind. Bij ernstige schade kan de gevel zelfs instorten.

Nieuwbouw en aanbouw

Verbouwing en onderhoud

Interieur timmerwerk

Laat gevelonderhoud zo snel mogelijk uitvoeren door onze specialist in de buurt van Eindhoven

Merkt u dat de gevel van uw woning aan onderhoud toe is? Zijn er bijvoorbeeld scheuren ontstaan of zijn de bakstenen of voegen beschadigd? Dan is het de hoogste tijd voor goed gevelonderhoud door een gespecialiseerd aannemersbedrijf in de buurt van Eindhoven. Zo’n expert is Hanro B.V. Bouw- & Timmerbedrijf uit Schijndel. Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van gevelonderhoud.

Neem contact met ons op om de werkzaamheden te bespreken

Is er gevelonderhoud nodig aan uw woning in Eindhoven of omgeving, zoals in Schijndel, maar weet u niet goed welke werkzaamheden er uitgevoerd moeten worden en wat de kosten zullen zijn? Laat onze ervaren timmermannen ernaar kijken. Ze leggen u graag uit wat er moet gebeuren en wat het allemaal gaat kosten als u contact opneemt. Bel dus naar 06 – 125 125 19 of stuur een e-mail naar info@hanro.nl.

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag