Selecteer een pagina

Goede timmerman Eindhoven

Wat maakt nu een goede timmerman in de regio Eindhoven? U heeft een project voor ogen. Dit kan gaan om een inloopkast of een tuinkamer aanbouwen. Dan heeft u een goede timmerman nodig die in uw woning in Eindhoven het werk kan leveren dat u verwacht. U heeft misschien al wat ideeën, maar weet nog niet met wie u in zee gaat. De puntjes moeten dan ook nog op i gezet worden. Dan schakelt u de hulp in van Timmerbedrijf Hanro. Wij zijn een allround bedrijf met jarenlange ervaring in timmerwerken. In de laatste jaren zijn wij uitgegroeid tot een allround bedrijf met ervaring op verschillende vlakken.

Nieuwbouw en aanbouw

Verbouwing en onderhoud

Interieur timmerwerk

Laat het timmerwerk aan een goede timmerman uit de regio Eindhoven over

Op deze manier weet u zeker dat het werk goed gebeurd. Timmerbedrijf Hanro denkt ook graag met u mee. Onze timmerman bekijkt uw situatie en zal uw ideeën en wensen hiernaast houden. Zo komen we samen tot een plan van aanpak. Door deze werkwijze kan de timmerman het optimale resultaat voor u neerzetten. Moeten er dan ook nog andere werkzaamheden gedaan worden, zoals het verwijderen van een muur? Of juist een extra muur plaatsen? Dan helpen wij u ook graag. Wij werken samen met allround vakmensen.

Laat u adviseren over de mogelijkheden

Wilt u gebruik maken van een goede timmerman voor uw project in Eindhoven? Laat het ons dan weten. In een vrijblijvend adviesgesprek zullen we de mogelijkheden met u bespreken. Bel voor meer informatie naar 06 125 125 19.

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag