Selecteer een pagina

Goede timmerman uit Schijndel in de regio Eindhoven

Home » Goede timmerman Eindhoven

 

U zoekt een goede timmerman in de regio Eindhoven, want u heeft een mooi project voor ogen. Dit kan gaan om een inloopkast of een tuinkamer aanbouwen. Dan heeft u een goede timmerman nodig die in uw woning in Eindhoven het werk levert dat u verwacht. U heeft misschien al wat ideeën, maar weet nog niet met wie u in zee gaat. De puntjes moeten dan ook nog op de i gezet worden. Dan schakelt u de hulp in van Timmerbedrijf Hanro uit Schijndel. Wij zijn een allround bedrijf met jarenlange ervaring in timmerwerken. In de laatste jaren zijn wij uitgegroeid tot een allround bedrijf met ervaring op verschillende vlakken.

Nieuwbouw en aanbouw

Verbouwing en onderhoud

Interieur timmerwerk

Laat het timmerwerk aan een goede timmerman uit de regio Eindhoven over

Dankzij onze kennis en ervaring weet u zeker dat het werk goed gebeurt. Wij denken ook graag met u mee. Onze timmerman bekijkt uw situatie en houdt rekening met u uw ideeën en wensen. Zo komen we samen tot een plan van aanpak. Door deze werkwijze kan de timmerman het optimale resultaat voor u neerzetten. Moeten er dan ook nog andere werkzaamheden gedaan worden, zoals het verwijderen van een muur? Of juist een extra muur plaatsen? Dan helpen wij, en de allround vakmensen waarmee wij samenwerken, u ook graag.

Laat u adviseren over de mogelijkheden

Wilt u een goede timmerman inschakelen voor uw bouwproject in Eindhoven of elders in de omgeving van Schijndel? Neem dan contact met ons op! In een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we de mogelijkheden met u. Wilt u alvast inspiratie opdoen? Bekijk dan onze voltooide projecten. Bel voor meer informatie naar 073 203 3282 of stuur een e-mail naar info@hanro.nl.

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag