Selecteer een pagina

Bouwbedrijf nabij Den Bosch

Zoekt u een bouwbedrijf voor uw project in Den Bosch, Eindhoven of Schijndel? Wilt u uw woning verbouwen of juist een nieuwe woning bouwen? Dan schakelt u Timmerbedrijf Hanro in. Wij zijn een veelzijdig bouwbedrijf in Schijndel met een werkgebied dat zich uitstrekt van Den Bosch tot aan Eindhoven. Als allround bedrijf voeren wij veel diverse bouwwerkzaamheden uit. Denk hierbij aan renovaties, onderhoud, nieuwbouw, uitbouw en nog veel meer.

Nieuwbouw en aanbouw

Verbouwing en onderhoud

Interieur timmerwerk

Een ervaren bouwbedrijf voor al uw werkzaamheden in Den Bosch en Eindhoven

Wij zijn een bouwbedrijf en aannemersbedrijf in Schijndel dat u voor al uw bouwwerkzaamheden in Den Bosch of Eindhoven kunt inzetten. Wij werken al jaren samen met allround vakmensen. Zo blijft iedereen bij zijn specialisme en wordt het beste resultaat opgeleverd. De werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren zijn onder andere:

De gehele klus een vast aanpreekpunt

Voor wat voor project u ons bouwbedrijf uit Schijndel ook inschakelt, bij iedere klus leveren wij het gewenste resultaat. Wij zijn het vaste aanspreekpunt voor u en alle vakmensen. Wij sturen alle specialisten aan, van schilders en stukadoors tot installateurs en dakdekkers. Zo wordt u ontzorgd en kunt u vertrouwen op uitstekend teamwork.

Laat ons met u meedenken

Heeft u al precies uitgedacht wat er gedaan moet worden of heeft u nog geen idee? Doe in het laatste geval alvast inspiratie op door onze uitgevoerde projecten te bekijken. Ook gaan wij graag met u in gesprek om u te adviseren en denken wij graag met u mee over of u bijvoorbeeld in aanmerking komt voor subsidies of een vergunning nodig heeft voor uw project. Heeft u vragen voor ons bouwbedrijf in Schijndel of wilt u ons inschakelen voor uw project in Den Bosch of Eindhoven? Bel ons dan via 06 125 125 19. U kunt natuurlijk ook een e-mail sturen naar info@hanro.nl.

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag