Selecteer een pagina

Bouwbedrijf nabij Den Bosch

Home » Bouwbedrijf Den Bosch

 

Zoekt u een bouwbedrijf voor uw project in Den Bosch of omgeving? Wilt u uw woning verbouwen of juist een nieuwe woning bouwen? Dan schakelt u Hanro B.V. Bouw- & Timmerbedrijf in. Wij zijn een veelzijdig bouwbedrijf uit Schijndel, nabij Den Bosch, met een werkgebied dat zich uitstrekt in de wijde omgeving. Als allround bouwbedrijf voeren wij diverse bouwwerkzaamheden uit. Denk hierbij aan renovaties, onderhoud, nieuwbouw, uitbouw en nog veel meer.

Nieuwbouw en aanbouw

Verbouwing en onderhoud

Interieur timmerwerk

Een ervaren bouwbedrijf voor al uw werkzaamheden in Den Bosch of omgeving

Wij zijn een bouwbedrijf en aannemersbedrijf uit Schijndel dat u voor al uw bouwwerkzaamheden in Den Bosch of omgeving kunt inzetten. Wij werken al jaren samen met allround vakmensen. Zo blijft iedereen bij zijn specialisme en wordt het beste resultaat opgeleverd. De werkzaamheden die wij voor u uitvoeren zijn onder andere:

Gedurende de hele klus een vast aanpreekpunt

Voor wat voor project u ons bouwbedrijf uit Schijndel ook inschakelt, bij iedere klus leveren wij het gewenste resultaat. Wij zijn het vaste aanspreekpunt voor u en alle vakmensen. Wij sturen alle specialisten aan; van schilders en stukadoors tot installateurs en dakdekkers. Zo wordt u ontzorgd en kunt u vertrouwen op uitstekend teamwerk.

Laat ons met u meedenken

Heeft u al precies uitgedacht wat er gedaan moet worden of heeft u nog geen idee? Doe in het laatste geval alvast inspiratie op door onze uitgevoerde projecten te bekijken. Ook gaan wij graag met u in gesprek om u te adviseren. Daarbij denken wij graag met u mee over benodigde subsidies of vergunningen voor uw project. Heeft u vragen voor ons bouwbedrijf uit Schijndel of wilt u ons inschakelen voor uw project in Den Bosch of ergens in de regio? Bel ons dan via 06 – 125 125 19.  U kunt natuurlijk ook een e-mail sturen naar info@hanro.nl.

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag