Selecteer een pagina

Bouwbedrijf Den Bosch

Zoekt u een bouwbedrijf voor uw project in Den Bosch? Wilt u uw woning verbouwen of juist een nieuwe woning bouwen? Dan schakelt u Timmerbedrijf Hanro in. Wij zijn een veelzijdig bouwbedrijf in Schijndel. Ons werkgebied strekt van Den Bosch tot aan Eindhoven. Als allround bedrijf voeren wij veel diverse bouwwerkzaamheden uit. Denk hierbij aan renovaties, nieuwbouw, uitbouwen en nog veel meer. Ook voor professioneel onderhoud schakelt u ons in.

Nieuwbouw en aanbouw

Verbouwing en onderhoud

Interieur timmerwerk

Bouwbedrijf voor al uw werkzaamheden in Den Bosch

Wij zijn een bouwbedrijf dat u voor al uw bouwwerkzaamheden in Den Bosch kunt inzetten. Wij werken samen met allround vakmensen. Zo blijft iedereen bij zijn specialisme en wordt het beste resultaat opgeleverd. De werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren zijn onder andere:

  • Erkers of andere uitbouwen realiseren
  • Interieurwerken
  • Complete nieuwbouw

En natuurlijk nog veel meer werkzaamheden.

Laat ons met u meedenken

Heeft u al precies uitgedacht wat er gedaan moet worden? Laat het ons dan weten. Wij gaan graag met u in gesprek om u te adviseren. Wij denken ook graag met u mee als u bijvoorbeeld in aanmerking komt voor subsidies of als u denkt een vergunning nodig te hebben. Heeft u nog vragen voor ons bouwbedrijf in Schijndel of wilt u ons inschakelen voor uw project in Den Bosch? Bel ons dan via 06 125 125 19. U kunt natuurlijk ook een mail sturen naar info@hanro.nl.

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag