Selecteer een pagina

Nieuwbouw Veghel

Wilt u graag een nieuwbouw woning laten bouwen in Veghel? Of wilt u liever wonen in een nieuwbouw woning in Boxtel of Gemert? Waar uw voorkeur ook naar uit gaat, Timmerbedrijf Hanro is uw ideale partner. Wij zijn een allround bedrijf dat met veel verschillende vakmensen werkt. Al deze mensen hebben hun eigen specialisme, zodat een optimaal resultaat wordt neergezet. In deze regio’s is het natuurlijk fijn wonen. Er zijn prachtige bezienswaardigheden, er is veel werkgelegenheid en ze hebben gezellige centra. Wilt u dus graag een stuk grond kopen en een nieuwe woning laten bouwen? Laat ons u dan helpen!

Nieuwbouw en aanbouw

Verbouwing en onderhoud

Interieur timmerwerk

Wat kan Timmerbedrijf Hanro doen voor nieuwbouw in Veghel?

Wij zijn niet zomaar een timmerbedrijf. Wij zijn uitgegroeid tot een allround bedrijf dat allerlei werkzaamheden in en om huis uitvoert. Veel van onze opdrachten omvatten nieuwbouw in verschillende gemeenten om en nabij Veghel, Boxtel, Gemert, Schijndel en nog veel meer. Wij verzorgen het nieuwbouw traject voor u. Wij werken namelijk samen met verschillende allround vakmensen die u begeleiden bij uw bouwproject, maar u krijgt één vast aanspreekpunt bij Timmerbedrijf Hanro. Wel zo gemakkelijk voor u.

Wat zijn de voordelen van nieuwbouw in Veghel en omstreken

Kiest u voor nieuwbouw in Veghel, Boxtel of Gemert? Dat brengt natuurlijk verschillende voordelen met zich mee. U heeft namelijk veel meer keuzevrijheid. Koopt u een bestaande woning, dan is het moeilijker deze naar wens in te delen. Dat kan wel, maar dat vereist een grotere investering in verband met verbouwingskosten. Met een nieuwbouw kiest u zelf hoe uw nieuwe huis eruit gaat zien. Zo kunt het ook zo betaalbaar maken als u wilt.

Rustig wonen, toch genoeg te doen

Met een nieuwbouw woning in Veghel, maar ook Boxtel en Gemert, kunt u heerlijk rustig wonen. Toch is er altijd genoeg te doen in de gezellige centra. Omdat deze plaatsen niet te groot zijn, bent u in een mum van tijd in het centrum, ongeacht waar u gaat wonen. Houdt u meer dan de natuur? Als u aan de rand gaat wonen, kunt u hier ook van genieten. Heeft u nog vragen voor ons of wilt u een afspraak inplannen? Laat het weten en bel naar 06 125 125 19.

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag