Selecteer een pagina

Nieuwbouw in Veghel door ons bedrijf uit Schijndel

Wilt u graag nieuwbouw laten bouwen in Veghel, Boxtel of Gemert? Waar u ook graag een nieuw woonhuis wilt laten bouwen, Timmerbedrijf Hanro uit Schijndel is uw ideale partner. Wij zijn een allround bedrijf dat met veel verschillende vakmensen werkt. Al deze mensen hebben hun eigen specialisme, zodat een optimaal resultaat wordt neergezet. In al deze regio’s is het natuurlijk fijn wonen. Er zijn prachtige bezienswaardigheden, er is veel werkgelegenheid en ze hebben gezellige centra. Wilt u dus graag een stuk grond kopen en een nieuw woonhuis laten bouwen? Laat ons u dan helpen!

Nieuwbouw en aanbouw

Verbouwing en onderhoud

Interieur timmerwerk

Een ervaren bedrijf voor het realiseren van nieuwbouw in Veghel, Boxtel en Gemert

Wij zijn niet zomaar een timmerbedrijf. Wij zijn uitgegroeid tot een allround bouwbedrijf dat allerlei werkzaamheden in en om het huis uitvoert. Veel van onze opdrachten omvatten nieuwbouw in verschillende gemeenten in en nabij Veghel, Boxtel, Gemert en Schijndel. Wij bouwen ook graag uw woonhuis. Wij werken samen met verschillende allround vakmensen die u begeleiden bij uw bouwproject, maar u krijgt van ons één vast aanspreekpunt. Dat is wel zo gemakkelijk.

Wat zijn de voordelen van nieuwbouw in Veghel en omstreken?

Kiest u voor nieuwbouw in Veghel, Boxtel of Gemert? Dat brengt natuurlijk verschillende voordelen met zich mee. U heeft namelijk veel meer keuzevrijheid. Koopt u een bestaande woning, dan is het moeilijker deze naar wens in te delen. Dat kan wel, maar dat vereist een grotere investering door verbouwingskosten. Een woonhuis laten bouwen biedt meer keuzevrijheid, want met hulp van onze timmerman deelt u uw nieuwbouwwoning precies in zoals u dat wilt.

Rustig wonen, maar toch genoeg vermaak

In een nieuwbouwwoning in Veghel, maar ook Boxtel en Gemert, woont u heerlijk rustig. Toch is er altijd genoeg te doen in de gezellige centra. Doordat deze plaatsen niet te groot zijn, bent u in een mum van tijd in het centrum, ongeacht waar u gaat wonen. Houdt u meer van de natuur? Als u een woonhuis aan de rand laat bouwen, kunt u hier ook van genieten.

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag