Selecteer een pagina

Een uitbouw laten plaatsen in Den Bosch

Home » Uitbouw laten plaatsen Den Bosch

 

Wanneer u besluit om een uitbouw te laten plaatsen bij uw woning in Den Bosch, dan profiteert u van verschillende voordelen. Natuurlijk geeft een uitbouw extra ruimte, maar er is meer. Als u meer licht in uw woning wilt, kiest u bijvoorbeeld voor een uitbouw met grote ramen. Zo fleurt uw hele woning ervan op. Het laten plaatsen van een uitbouw geeft uw woning in Den Bosch of in de omgeving, zoals in Schijndel ook extra waarde.

Nieuwbouw en aanbouw

Verbouwing en onderhoud

Interieur timmerwerk

Een uitbouw laten plaatsen in regio Den Bosch door de specialist in de buurt

Wanneer u een uitbouw wilt laten plaatsen bij uw woning in regio Den Bosch, dan wilt u dit laten regelen door een specialist bij u uit de buurt. Zo’n specialist is Hanro B.V. Bouw- & Timmerbedrijf uit Schijndel, niet ver van Den Bosch. Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring, ook met het laten plaatsen van een uitbouw bij woningen in bijvoorbeeld Den Bosch.

Ga met ons in gesprek

Wilt u een uitbouw laten plaatsen in Den Bosch, of wilt u bijvoorbeeld uw huis compleet laten renoveren of gevelonderhoud laten doen? Ook voor kleine en grotere klussen schakelt u ons in. Wij zijn daarnaast gespecialiseerd in diverse timmerwerkzaamheden. Ga met ons in gesprek over alle mogelijkheden door te bellen naar 06 – 125 125 19 of door een e-mail te sturen naar info@hanro.nl.

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag