Selecteer een pagina

Timmerman uit Schijndel

Home » Timmerman Schijndel

 

Een goed timmerbedrijf stuurt een ervaren timmerman om uw project in Schijndel, Veghel, Gemert of Sint-Oedenrode te realiseren en een optimaal resultaat neer te zetten. Wilt u bijvoorbeeld meer licht en ruimte creëren in uw woning? Dan denkt Hanro B.V. Bouw- & Timmerbedrijf graag met u mee over hoe u dit het beste realiseert. Dat kan door middel van een dakkapel zijn, maar wellicht zijn andere oplossingen beter in uw situatie. Wij kijken naar uw woning en brengen uw wensen in kaart. Zo biedt ons timmerbedrijf uit Schijndel, nabij Sint-Oedenrode en Gemert, u het beste resultaat.

Nieuwbouw en aanbouw

Verbouwing en onderhoud

Interieur timmerwerk

Een timmerman uit Schijndel, nabij Veghel, voor alles in en rond het huis

Of uw huis nu in Veghel, Gemert, Sint-Oedenrode of vlak bij de thuisbasis van Timmerbedrijf Hanro in Schijndel staat, onze timmerman kan diverse werkzaamheden in en rond het huis uitvoeren. Dit kan gaan om het betimmeren van een zolder, of om het plaatsen van een schuifkast. Of wilt u liever een inloopkast? Ook het plaatsen van tuinkamers kunt u aan ons overlaten. Wij zijn namelijk meer dan een timmerbedrijf: wij zijn een echt allround bouwbedrijf. Moet er dus meer dan alleen timmerwerken worden gedaan? Dan kunt u ons ook gewoon inschakelen. Wij realiseren en coördineren het gehele project. Dat kunt u wel aan ons timmerbedrijf uit Schijndel, vlak bij Gemert en Sint-Oedenrode overlaten.

Eén vast aanspreekpunt, dat is dé timmerman uit regio Veghel

Tijdens de hele klus bieden wij u één vast aanspreekpunt. U hoeft dus niet telkens met een timmerman, stukadoor of schilder in Schijndel of Veghel te overleggen. Dat doen wij voor u. Zo coördineert ons timmerbedrijf uw volledige project in Gemert, Sint-Oedenrode, Veghel of omgeving en wordt u ontzorgd door onze timmerman.

Stel gerust uw vragen

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons timmerbedrijf, want één van onze timmermannen of andere medewerkers helpt vertelt u graag meer over de mogelijkheden voor uw project in Schijndel, Veghel, Gemert of Sint-Oedenrode. Laat u inspireren door onze vorige projecten en maak eenvoudig een afspraak. U bereikt ons via 06 – 125 125 19 en info@hanro.nl.

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag