Selecteer een pagina

Een aannemer in Boxtel

Home » Aannemer Boxtel

 

Hanro B.V. Bouw- & Timmerbedrijf is een aannemersbedrijf met een breed werkgebied van Eindhoven tot aan Den Bosch. Wij zijn niet zomaar een aannemer uit de omgeving van Boxtel; wij zijn uitgegroeid tot veel meer dan dat. We realiseren complete bouwprojecten en nemen een coördinerende rol op ons. Wanneer u ons inschakelt als aannemer in de regio rondom en in Boxtel, dan heeft u altijd een vast aanspreekpunt. U hoeft dus niet meer te schakelen tussen alle betrokken partijen. Ons aannemersbedrijf werkt namelijk al jarenlang samen met allround vakmensen, zodat we al uw werkzaamheden kunnen aanpakken.

Nieuwbouw en aanbouw

Verbouwing en onderhoud

Interieur timmerwerk

Dit kunnen wij als aannemer in regio Boxtel voor u betekenen

Wat kunnen wij nu voor u betekenen? Wij voeren veel verschillende bouwwerkzaamheden uit. Gaat u een nieuwe woning bouwen of uw huidige woning uitbreiden? Wilt u sparren met een specialist over uw plannen? In al deze gevallen helpen wij u graag. Als aannemer uit Schijndel, in de omgeving van Boxtel zijn wij actief in de wijde omgeving. Schakel ons in voor onder andere:

  • Een erker bouwen
  • Kozijnen vervangen
  • Timmerwerk aan uw interieur
  • Een nieuwe woning bouwen
  • Een garage bouwen
  • Renovatiewerkzaamheden
  • Dakisolatie
  • Muren eruit halen en nieuwe plaatsen ten behoeve van een nieuwe indeling in uw woning

Wij doen meer dan alleen bouwen

Ons aannemersbedrijf realiseert niet alleen bouwprojecten in de wijde omgeving.; ook renovaties en specifieke timmerklussen, zoals het maken van inbouwkasten, voeren wij graag uit. Als aannemer uit Schijndel, in de omgeving van Boxtel staan wij klaar voor iedere klus. Bekijk onze voltooide projecten en doe inspiratie op voor uw project.

Interesse of vragen? Neem contact op

Ons aannemersbedrijf geeft u ook graag advies bij de vraagstukken die u voor uw project heeft. Wilt u bijvoorbeeld weten of u een vergunning nodig heeft voor uw bouwplannen? Schakel ons in als aannemer en wij helpen u hierbij. Heeft u nog vragen? Laat het ons weten door te bellen naar 06 – 125 125 19. Of stuur een e-mail naar info@hanro.nl.

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag