Selecteer een pagina

Timmerbedrijf Sint-Oedenrode

Timmerbedrijf Hanro is niet zomaar een timmerbedrijf uit de regio van Sint-Oedenrode. Wij zijn gevestigd in Schijndel en zijn uitgegroeid tot een allround bedrijf. Vanuit de basis voerden wij verschillende werkzaamheden uit in de bouwsector. Nu doen we alleen maar meer. We hebben in de jaren daarna veel ervaring opgedaan op diverse vlakken. Wij doen niet alleen timmerwerken, maar ook nieuwbouw, renovaties en uitbouwen. Voor interieurwerken kunt u ons natuurlijk ook inschakelen. Ons timmerbedrijf is niet alleen actief in Schijndel, maar ook in Sint-Oedenrode, Gemert en verder. Ons werkgebied strekt van Eindhoven tot aan Den Bosch!

Nieuwbouw en aanbouw

Verbouwing en onderhoud

Interieur timmerwerk

Wat ons timmerbedrijf voor u kan betekenen in Sint-Oedenrode

Wij voeren dus diverse werkzaamheden uit in de bouw. Natuurlijk voeren wij ook nog steeds interieurwerken uit met ons timmerbedrijf in de omgeving van Sint-Oedenrode of Gemert. Wilt u uw zolder laten betimmeren? Of wilt u een kastenwand realiseren? Of liever een inloopkast laten plaatsen? Deze werkzaamheden voeren wij graag voor u uit. Bovendien denken wij graag met u mee. Wilt u een van deze zaken laten uitvoeren door ons timmerbedrijf in de regio Gemert of Sint-Oedenrode? Wij komen graag naar u toe! Ook voor een adviesgesprek.

De ideale sparringpartner

Wij geven u dus ook advies. Dit is natuurlijk compleet persoonlijk. Wij denken graag met u mee, zodat u het meeste uit uw situatie kunt halen. Heeft u nog vragen voor ons timmerbedrijf uit de regio Sint-Oedenrode en Gemert? Stel ze telefonisch of maak een afspraak via 06 125 125 19.

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag