Selecteer een pagina

Aannemersbedrijf

Timmerbedrijf Hanro is een aannemersbedrijf met een breed werkgebied van Eindhoven tot aan Den Bosch. Wij zijn niet zomaar een aannemer uit Schijndel; wij zijn uitgegroeid tot veel meer dan dat. We realiseren complete bouwprojecten en nemen een coördinerende rol op ons. Wanneer u ons inschakelt als aannemer in de regio Schijndel, Boxtel of Eindhoven, dan heeft u altijd een vast aanspreekpunt. U hoeft dus niet meer te schakelen tussen alle betrokken partijen. Ons aannemersbedrijf werkt namelijk al jarenlang samen met allround vakmensen, zodat we al uw werkzaamheden kunnen aanpakken.

Nieuwbouw en aanbouw

Verbouwing en onderhoud

Interieur timmerwerk

Het aannemersbedrijf in de regio Eindhoven voor al uw bouwwerkzaamheden

Wat kunnen wij nu voor u betekenen? Wij voeren veel verschillende bouwwerkzaamheden uit. Gaat u een nieuwe woning bouwen? Of uw huidige woning uitbreiden? Wilt u sparren met een specialist over uw plannen? In al deze gevallen helpen wij u graag. Als aannemer uit Schijndel zijn wij actief in onder andere de regio’s Eindhoven en Boxtel. Schakel ons in voor onder andere:

  • Een erker bouwen
  • Kozijnen vervangen
  • Timmerwerk aan uw interieur
  • Een nieuwe woning bouwen
  • Een garage bouwen
  • Renovatiewerkzaamheden
  • Dakisolatie
  • Muren eruit halen en nieuwe plaatsen ten behoeve van een nieuwe indeling in uw woning

Wij doen meer dan alleen bouwen

Ons aannemersbedrijf realiseert niet alleen bouwprojecten in Eindhoven en omgeving. Ook renovaties en specifieke timmerklussen, zoals het maken van inbouwkasten, voeren wij graag uit. Als aannemer in Schijndel, vlak bij Boxtel, staan wij klaar voor iedere klus. Bekijk onze voltooide projecten en doe inspiratie op voor uw project.

Interesse of vragen? Neem contact op

Ons aannemersbedrijf helpt u ook graag met uw vraagstukken. Wilt u bijvoorbeeld weten of u een vergunning nodig heeft voor uw bouwplannen? Schakel ons in als aannemer in de regio Eindhoven, Schijndel en Boxtel en wij helpen u hierbij. Heeft u nog vragen? Laat het ons weten door te bellen naar 06 125 125 19. Of stuur een e-mail naar info@hanro.nl.

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag